PPME Al Ikhlash Amsterdam levert verschillende diensten, en dat beperken we niet alleen tot de Islamitische/religieuze diensten, maar ook praktische diensten als workshops, trainingen ed. Alle diensten zijn voor iedereen, dus niet alleen voor de leden van PPME Al Ikhlash Amsterdam. Onze leden en ook leden van andere PPME afdelingen hebben weliswaar voordelen bij deze diensten.

Bent U geïnteresseerd in de Islam of was U op zoek naar de Islam om graag terug komen naar uw Schepper? Moslim worden is een recht van ieder mens, het terug zijn naar je fitrah.

PPME Al Ikhlas helpt graag jemaah die in het huwelijk willen treden. Hieronder staan de belangrijkste zaken die zowel vóór als tijdens een bruiloft aan de orde zijn:

Wilt u ook binnenkort op hadj of oemrah gaan, dan biedt PPME AIA faciliteit om voor onze leden eerder op hadj of oemrah te kunnen gaan, door middel van de PPME AIA Hadj / Oemrah fonds. U kunt een eenmalig of maandelijks bedrag voor uzelf reserveren om later op hadj / oemrah te gaan. Dit is helemaal vrijwillig.

PPME AIA opent haar deuren om Hadj/Umrah diensten te verlenen voor publiek. We werken samen met een ervaren partner die al veel jema’ah vanaf Amsterdam naar de heilige stad had gebracht om Hadj of Umrah te verrichten. ​

Om aan de behoeftes van de leden van PPME AIA te voldoen om hun zakaat betalingen te kunnen doen, heeft de PPME AIA een Zakat Center opgezet. Zakat Center als onderdeel van dakwah afdeling van PPME AIA, is bedoeld om als zakaat orgaan te functioneren, welke Zakaat infaq en sodaqah betalingen ontvangt van niet alleen leden PPME AIA, maar ook andere Moslims in NL, die met name woonachtig zijn in Noorden en Midden van Nederland. ​

​ Is uw familie/naasten overleden? Bel direct onze nood nummer: ​

  • Dhr. Ronald Ali Moestar +31 614728266 (NL)
  • Dhr. Ustadz Tamzil +31 684868980

We gaan u helpen met de logistiek rondom de uitvaart volgens Nederlandse regulieren.

In deze cursus komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. Aan de hand van leuke, makkelijk te volgen teksten warden veel voorkomende alledaagse situaties behandeld. De cursist leert gaandeweg allerlei interessante wetenswaardigheden over Indonesië en de Indonesische cultuur.

(Deze cursus is voorlopig gestopt!) ​ ​

Deze cursus wordt aangeboden voor iedereen alle lessen worden gegeven door broeder Hansyah lskandar Putera. ​