PPME Al Ikhlash Amsterdam nodigt u uit voor een gesprek/discussie/dialoog over aspecten van – en in de Islam. Misschien bent u nieuw met de Islam, of misschien wilt u praten over wat het betekent om Muslim te zijn. U bent van harte welkom!
1e & 3e zondag vd maand 13:00 - 16:00

Elke 1e en 3e zondag v/d maand houden we een programma in het Nederlands; dit programma wordt begeleidt door Dhr. Abdurahman Mittendorf. De setting van de les is open en interactief. Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomst. Elke week wordt er een tafsir gesproken met een aanvullend onderwerp. De onderwerpen zijn divers; a.s. zondag gaan we als vervolg op de vorige bijeenkomst verder met het onderwerp over functies van – en soorten verhalen, oftewel “verhaal in een verhaal”.
InshaAllah kunnen we van elkaar leren en onze kennis over Islam verdiepen en een stap dichterbij komen tot onze Schepper.
Er worden ‘verhalen’ behandeld waarbij we iedereen vragen om daarmee “te doordenken”. Er is een tijd voor dialoog en er komt ook tijd voor presentatie en vragen stellen. Het is van belang dat iedereen weer bij elkaar komt om het onderwerp te kunnen volgen, we hopen dat u ook zou aansluiten.

​ Coordinator: Dhr. Abdurrahman Mittendorf +31 631 24 46 50